Blog

Barcelona Fans Og Noget Om Masser Af Plads I Et Bagagerum

9. marts 2017 MissK 0Comment

Barcelona fan og et bagagerum til en fodbold camp

I aftes vandt FC Barcelona en forrygende sejr 6-1 på Camp Nou over PSG og er nu videre til kvartfinalen i Champions League YEAH… Halvdelen af familien herhjemme er Barcelona fans, og stor var jublen, da de var videre. Vi besøgte Camp Nou for nogle år siden og sikke et stadion. Vi så ikke bold den dag, det var ren og skær turisme og rundt og se det imponerende stadion. Her er fyldt med fodboldspillere. Alle mine 3 børn har spillet. Nu er det kun min søn, der spiller fodbold OG…

Barcelona - BMW - love2live.dk

Derfor er et bagagerum med masser af plads et need

Når der er fodbold camps, kampe og diverse cups melder jeg gerne ind, at jeg gerne kører for sønnikes hold. I bagagerummet har jeg masser af plads til både madrasser, tasker, en ekstra bold, soveposer og min cap er min trofaste følgesvend i bagagerummet. Den skal med… Lidt som en mascot.

Barcelona - BMW - love2live.dk

Læs om Barcelona´s forrygende sejr HER

Det er stjernestunder for mig

At få lov at køre min søn og nogle af hans holdkammerater. Dels har min søn og jeg nok nogle af de mest nærværende samtaler på disse ture, hvor vi kører kun ham og jeg. Når holdkammeraterne er med, laver vi sjov og ballade, og jeg nyder at høre dem snakke om løst og fast lige fra taktik, deres skole, politiske tanker og kærlige drillerier. Det er en gave for mig, at kunne følge med på denne måde. Det giver mig et stort indblik og forståelse for, hvor i livet min søn er. Dejligt han gider. Det nyder jeg.

Barcelona - BMW - love2live.dk

Du kan læse mere om masser af plads i bagagerummet HER og i denne artikel om den 4 dørs BMW Grand Coupe Far Til Fire

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *