Blog

Back To O Town Og MOL&B Copenhagen Skincare

29. januar 2017 MissK 0Comment

Back To O Town Og Mol&B Cph Skincare

Back to O Town efter visit i hovedstaden. Ude godt hjemme bedst, siges det. OG… Her kobler jeg så lige min hudpleje ind. Jeg huskede min serum på denne tur, og har nu suppleret med en øjencreme fra serien, som jeg ikke kan undvære, medmindre jeg vil ligne en panda. Så på hudplejekanten er jeg også “hjemme” igen.

Back to O Town uden mørke rande om øjnene…

OG… Det er i og for sig noget af en gevinst efter et døgns tid med fuld fart på i København. Jeg er nået til den konklusion at efter at have prøvet mig frem indenfor en masse øjencremer i samme prisklasse som Mol&B Copenhagen Skincare´s HIGH PERFORMANCE EYE CREAM, så er denne altså bare mit bedste bud på at minimere mine mørke rande om øjnene. At den så ikke giver helt den nærende oplevelse i vinterhalvåret, er der altså ikke noget at gøre ved. Det er ren og skær fornemmelsen, af noget der føles fyldigere at påføre, der lige mangler, men den gør jobbet og gør samtidig “kragetæerne” meget mindre synlige. Lidt som i Back to O Town. Her får jeg masser af det, jeg vil have, men udenfor Odense findes der masser af “næring”, som jeg nyder at supplere livet med.

Back to O Town - love2live
Odense Havn ved Promenadebyen.

Back To O Town

Her er altså bare smukt både ved Odense Havn og ligeså inde i den lidt ældre bydel. Jeg er vild med at min by nu virkelig tager rykket fra stor by til storby. Har du lyst kan du følge mig på Instagram og ligeledes se hvad #mitodense viser frem derinde.

Vil du have en serum der rykker ?

Lidt ala Odense fra et niveau og et kæmpe level op… Så kan du læse mit indlæg om Mol&B Copenhagen Skincare´s Nourishing Face Serum herunder og se om du er klar til at tage et level op med din hudpleje (obs ikke sponsoreret):

Kærestetur med fyldt kuffert… UPS… Næsten! Min hud…manglede noget!

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *