Blog

Aroma Therapy Giver Dig Sensuel Nydelse

25. oktober 2016 MissK 0Comment

Aroma Therapy Gør Dig Mere Sensuel

Aroma Therapy har en perlerække af egenskaber. Hos Tromborg har jeg fundet de lækreste hudplejeprodukter. Jeg er ret vild med kropsplejen. Der findes en bodyscrub, som jeg synes dufter rent, lækkert og alligevel parfumeret på den mest behagelige måde og at toppe den op med efterfølgende body lotion gør, at du efter et langt varmt bad og din hud er blød og velduftende føler dig mere sensuel. Det er aroma therapy, når det er bedst.

Aroma Therapy fra Tromborg hos love2live

Tromborg Aroma Therapy

Aroma Therapy ja ja… Men jeg lover, at den holder hele vejen hjem. Første gang jeg virkelig stiftede bekendtskab med aroma therapi var omkring år 2000. Jeps… Det er et par dage siden… Jeg var ansat hos Helena Rubinstein, og vi skulle forkæles med en spa oplevelse. Siden har jeg nydt at lave sådanne spa oplevelser hjemme også. Det gør noget særligt for sjælen og en hel del for kroppen også. Med Tromborg får du en helt vidunderlig body scrub, som effektivt og nænsomt fjerner dine tørre døde hudceller, således at din hud bliver silkeblød og lige klar til at få smurt den lækre body lotion på efterfølgende. Når de der grå og kedelige døde hudceller er væk, kan din creme trænge bedre ind i huden i stedet for at lave den der evige hvide cream, som du smør og smør for at få ind i huden.

Tromborg aromy therapy hos love2live.dk

Aroma Therapy påvirker dine sanser

Det er årsagen til, at du føler dig endnu mere sexet og sensuel, når du har nydt et varmt bad fyldt med blid duft kun for dig. Med en efterfølgende fuldstændig afslappet krop og sjæl kan du endnu bedre nyde at være med din partner og på den måde endnu bedre give dig selv fri.

Og Hey… Din Partner vil elske din bløde hud….

Du kan læse mere om, hvordan du sætter dig selv mere fri med blandt andet mindfulness i denne post fra love2live:

Derfor giver mindfulness dig mere seksuel nydelse

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *