Inviteret / Reklame

Aldrig Ned På Kaffekapsler Mere & Noget Om En Kaos Morgen

18. september 2018 MissK 0Comment

Ooops… Kaffekapsler – Hvor Er I ?

Forleden stod jeg op og gik vanligt ned i køkkenet for at åbne æsken med kaffekapsler, men hov… der var ikke flere. Det blev starten på en kaotisk dag, som næsten er for pinlig til at skrive om. Well… Here we go´ Du får historien alligevel.

Kaffekapsler - Real Coffee - Love2Live - Fairtrade - Økologi - Nespresso

For øjeblikket kører jeg ret tidligt (for et B-menneske) hjemmefra for at deltage i et kursus et par timers kørsel herfra Odense. Min faste rutine er:

 • Stå op (kan tage lidt tid) og så et bad.
 • Vælte ned i køkkenet (godt jeg kender vejen i søvne).
 • Lave en kop hurtig kaffe på min Nespresso maskine.
 • Op på badeværelset med kaffen ved min side, imens jeg nyder den og får lagt make-up.
 • Ned i køkkenet igen.
 • Kaffekapsler udvælges til næste kop og til termokruset jeg har med i bilen.

Kaos, Kaffekapsler & Smil På Læben

Denne morgen med en kaotisk dag til følge var jeg løbet tør for kaffekapsler. Det er ikke første gang, men denne gang gik det pænt galt. Normalt smiler jeg bare ikke så meget, som når jeg har fået mine 2-3 kopper morgenkaffe med favorit smagen af dagens udvalgte kaffekapsler. MEN… Denne dag var “bøtten” tom, og dagen blev ikke bare uden smil på læben, men også et mindre mareridt. Jeg kører afsted, og er godt gnaven på mig selv. Ved jo godt, at jeg bare er ved siden af mig selv uden min morgenkaffe.

Nå… afsted det går…

OG… Får også købt en kop “tynd sjask” på vejen. Trafikken er tæt, mit humør er tæt på nulpunktet, og da jeg endelig ankommer (for sent), så får jeg ramt en anden bil (dog parkeret og ingen kom til skade) altså udover at jeg med 5-10 km i timen rammer denne bil, som får en skade. Seddel i ruden på den anden bil og min indre dommer hamrede mig i hovedet dagen igennem med, hvor fuldstændig tåbeligt dette var.

Fokus forsvandt fuldstændig fra al læring og jeg græmmede mig dagen igennem…

Da jeg kom mig og min hjerne kom op i gear igen fik jeg resolut bestilt kaffekapsler på abonnement ala måltidskasser på nettet. Hep… Det er smart og let med de her Nespressokapsler:

1. Udvælg kaffekapsler

2. Bestil & Sæt dit interval på leveringer

3. Bonus: Smil på læben hver dag

Kaffekapsler - Real Coffee - Love2Live - Fairtrade - Økologi - Nespresso

Jeg havde hørt om dette for længe siden, men aldrig fået gjort noget ved det. Nu er jeg ved at smage mig igennem mine valgte kaffekapsler, og har allerede fundet 5 favoritter. Det gode er oveni, at jeg nu altid kan lave min morgenkaffe, så jeg smiler dagen igennem, og ikke laver “ballade”, og heller ikke må nøjes med det, jeg kalder “tyndt sjask”. Jeg valgte min kaffe ud fra, at de skulle være fairtrade, og ramte derfor ind på Real Coffee. Jeg havde fået et hint om dette firma fra en gammel kollega, og så har de gratis levering TJEK… Kaffekapslerne er nu ankommet, og jeg har smilet siden lige fra morgenstunden (og ikke lavet flere unoder).

Kender du det ?

…eller nogen som kunne bruge, at der altid er kaffekapsler om morgenen som det mest selvfølgelige ? 

Her får du lige min anmeldelse af nogle af smagsvarianterne:

 • Italian Lungo San Marino: Rund, mild, dejlig om morgenen og blød smagen.
 • Italian Espresso Bologna: Karakter (uden at trække i kæberne) da den giver en skøn afrundet smagsoplevelse.
 • Single Origin Espresso Sumatra: Stærk & Aromatisk, hensætter mig til de sydlige himmelstrøg (og deraf lidt rørsukker i).
 • Single Origin Lungo Colombia: On the go´- Total forkælelse med en fyldig smagsoplevelse. Den der er med på køreturen i termokruset.
 • Italian Espresso Decaf Torino: Dufter som en tur på cafe´ og smager vidunderligt (og så kan jeg sove om natten – da det er decaf).

Bare et lille tip herfra, så du ikke laver ballade derude og har smil på læben fra morgenstunden, hvis du går ned på kaffekapsler uanset om det er en travl hverdagsmorgen eller i weekenden.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Du undgår morgener som min og finder kaffekapslerne HER og får tips til de blødeste læber til efteråret og vinteren HER

Tilmeld nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *