Blog

Advent Med By Løth & Hjemmelavet Æbleglögg

2. december 2018 MissK 0Comment

Advent Med By Løth

Denne allerførste søndag i advent har jeg tændt det første lys i en helt ny adventskrans. Jeg, der er så traditionsbunden, har endelig fundet en smuk ny adventskrans, som jeg ovenikøbet var så heldig at vinde inde på min Instagram.

advent - love2live - kristina sindberg - by Løth - dansk design

Advent Med By Løth

Det smukke håndværk og design by Løth laver, har jeg været fascineret af i flere år. De har en kant til det nordiske hjem, som giver en varme og på samme tid er rustikt. Det er nu flyttet ind herhjemme på den første søndag i advent. Jeg synes det klæder det fine porcelæn, glas og mit nye spisebord rigtig fint med dette eksklusive rå design. Jeg gik faktisk fuldstændig i selvsving af bare glæde over at være så heldig at kunne hente min fine adventsdekoration i dag hos familien Løth, så der er blevet lavet æbleglögg (opskrift up comming) og æbleskiver på denne dag også. Min gamle adventskrans, som hvert år kommer frem, står nu kun i stuen, så er der ikke al denne frem og tilbage. OG oveni passer stilen nu både i stuen og ved spisebordet i køkkenet.

Jeg Nyder At Holde Fast I Traditioner Og På Samme Tid Skabe Plads Til Nye

Du kan se den smukke dekorationsplanke herovre hos by Løth >>> og jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig 1. søndag i advent.

Tak fordi du læser med <3

Kærligst Kristina / Love2Live

Er det første gang, du læse med på Love2Live? Så kan du læse mere om mig HER >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *