Accepter og giv slip

Accepter, at der er noget du ikke gør. Det er let sagt, men frygtelig svært at få ud i virkeligheden. Det har jeg altid haft udfordringer med. Der er altid liiige noget, som kan ordnes og gøres, så det er af vejen. Ved lang tids øvelse har jeg lært at give (næsten) slip.

Accepter følelsen

Følelsen af at der hele tiden er noget, som gør, at du ikke bare kan være, før du har ordnet noget andet. Det giver altså uro i krop og sind. Selvfølgelig skal du ikke bare lade det hele sejle, så er det nok nærmest det modsatte, som er en udfordring, men at give slip på at skulle fikse alting, før der er tid til dig, er på den lange bane en dårlig vane. Når du tanker op på din energi, får du nemlig endnu mere energi til at gøre alle de der ting, som ellers står i vejen for tid til dig.

Accepter at der er noget du ikke kan være mere tjekket i forhold til eller have mere styr på…

Det er en kunst. Ihvertfald for mig. Men livet bliver altså meget sjovere også selvom der ikke blev vasket gardiner, slået græs, vasket bil eller pudset sølvtøj før du kunne sætte dig ned og holde weekend. Lidt karikeret, men alligevel. Har du spurgt dig selv:

Hvad har jeg lavet i dag, som jeg sagtens kunne have ladet ligge ?

Det er en god start for mig. Det har givet nogle indikationer af, hvad der er vigtigst for mig, og er for mig en god øvelse, for at kunne holde fast i at acceptere følelsen af, at der er noget jeg ikke gør.

Vil du læse mere om emnet ? Så se mit indlæg om at tanke energi her:

Sådan Tanker Du Energi – 3 Tips Der Virker

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.