Blog

Et År Med Blog Tips Og Tanker Af Kristina Sindberg På Love2Live

12. april 2017 MissK 0Comment

Blog Tips Og Tanker – Love2Live

I april 2016 startede jeg med at skrive blog tips og tanker på Love2Live. Det har været en spændende rejse, og jeg er nu klar til et nyt år med et helt nyt look på min hjemmeside, samt har jeg lavet en konsulent virksomhed:

Love2Live Business

Denne har som sådan ikke tilknytning til bloggen, som jeg alene bruger til hobby, men nogle gange fødes der ideér af et koncept, som her hvor jeg i det forgangne år med rund hånd, har givet mine tips og tanker samt skarpe blik på forskellige virksomheder via mine blogindlæg og tilfældige møder med en masse skønne mennesker.

Læs Mere Her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *