4 Hurtige Tips Til Den Perfekte Makeup

Her får du 4 hurtige tips til den perfekte makeup nytårsaften og alle andre dage i året. Lige fra bløde sensuelle læber til de smukkeste tindrende og forførende øjne.

Smukke forførende øjne

Får du ved at bruge masser af mascara og en primer under denne. Har du tunge øjenlåg ? Eller vil du lave smokey eyes ? Så tag tipsene her:

Makeup Tutorial – Nem makeup til tunge øjenlåg

Smokey Eyes – Få Trin For Trin Guiden Her

Løft til tunge øjenlåg med længere vipper

Tunge øjenlåg bliver visuelt lettere at se på, når dine vipper er længere. Især hvis du fylder godt med mascara yderst på vippekanterne. Det giver et visuelt løft og dermed en mini “ansigtsløftning”, idet du med dine længere øjenvipper får løftet huden visuelt om øjnene. Jeg synes mine øjne ser mere strålende ud, og glæder mig til, de rammer glassene på mine solbriller. Dem bruger jeg året rundt, det er rart, når jeg kører bil, og solen om vinteren står lavt på himmelen.

Smukke tånegle og de flotteste lange vipper med love2live

Øjenvippe “gødningen” påføres som en eyeliner (det svider lidt, når jeg skal være helt ærlig, men det går over efter et lille øjeblik).

Bløde smukke læber

Fristende bløde kysseklare læber, hvor læbestiften sidder perfekt ? Ja tak…. Det er jeg vild med. Efterhånden kan der komme lidt linker ved læberne, som gør at læbestiften ikke bliver sidende sådan helt perfekt. Løsningen er en læbeblyant og at fjerne de tørre døde hudceller på læberne og om munden (det er forresten også vigtigt både i hele ansigtet og på halsen). MEN for lige at holde fokus på læberne kan du se tip her:

 

2 Vinter Læbe Scrubs Du Kan Lave Lige Nu

Foundation tips til den smukkeste hud

En let dækkende foundation med løs pudder over synes jeg med den modne hud er smukkest. Den udjævner smukt farveforskelle i huden uden at lægge sig i “kager” på huden. Ved de mere dækkende foundations synes jeg at mine rynker og linjer i huden fremhæves og det er altså ikke lige det jeg jagter. Tværtimod. Se guiden med foundation her:

Foundations Der Giver Dig Smuk Hud Hver Dag

Bonustip: Forkæl dit hår med Olaplex

Rigtig godt nytår.

Kærligst Kristina / love2live