Blog

2 Vinter Læbe Scrubs Du Kan Lave Lige Nu

23. oktober 2016 MissK 4Comment

Her Får Du 2 Hjemmelavede Scrubs Til Dine Læber

I overgangen fra sommer til vinter er det tid til at se på vores hudplejerutiner og gøre noget ekstra ud af at exfoliere huden. Temperaturen falder, og vi fyrer op for varmen indendørs, hvilket resulterer i tørre læber, der sprækker, og kan blive irriterede og røde. Disse 2 vinter læbe scrubs hjælper til at fjerne døde hudceller, og efterlader efterfølgende dine læber bløde og smidige.

Læbe Scrubs hos love2live

Kanel Læbe Scrub:

  • 2 spsk. fulde rørsukker
  • 1/2 spsk. fuld oliven olie
  • 1/2 tsk. fuld flydende honning
  • 1/2 tsk. fuld kanel

Bland ingredienserne i en lille skål. Fordel den ud på læberne med fingerspidserne i lette cirklende bløde bevægelser. Gem resten i en lille krukke med låg til senere brug. Rens læbe scrubén af med lunkent vand og tør efter med opvredet vat.

Læbe scrubs med love2live

Vanilje & Honning Læbe Scrub:

  • 1 spsk. fuld rørsukker
  • 1/2 tsk. fuld flydende honning
  • 1 dråbe vanilje extrakt

Rør sukker og honning sammen i en lille skål, tilsæt en dråbe vanilje ekstrakt. Masser scrubén rundt på dine læber med bløde cirklende bevægelser og rens af med lunkent vand og tør efter med opvredet vat. Gem resten i en lille lukket krukke til senere brug.

Ved at “slibe” de døde hudceller af, kan dine plejeprodukter trænge endnu bedre ind i huden. Med disse 2 læbe scrubs får du altså både fjernet alt det tørre fra dine læber, så de ser bløde og indbydende ud, og du får fuld valuta for pengene af dine plejeprodukter. Din læbeblyant og læbestift sidder også bare spot on. Vil du have tips til hjemmelavede masker til dit ansigt har jeg opskrifter på disse fra et tidligere indlæg her på love2live her.

Tusind tak fordi I også læser med fra Renata Kristensens vidunderlige univers på hendes blog My Black Bike

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

4 thoughts on “2 Vinter Læbe Scrubs Du Kan Lave Lige Nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *