Blog

Mors dag l 10 gaveideér til forskellige priser

2. maj 2016 MissK 0Comment

10 Gaveideér til mor, kæresten eller veninden

Herhjemme gør vi ikke så meget ud af mors dag, det vigtigste for mig er, at vi dagligt husker at påskønne hinanden. Alligevel kan jeg godt mærke, at det er vigtigt for mine børn at vise mig, at de synes jeg er noget særligt lige nøjagtigt denne dag. Oprindelsen af denne dag kommer fra USA og tanken var, at denne dag også skulle være en dag for fred.

Er du interesseret i historien bag kan du læse mere her:

https://da.wikipedia.org/wiki/Mors_dag

Hvad er det så lige du drømmer om som mor eller at give din mor på denne dag?

Jeg har lavet en liste med mine 10 tophits herunder til inspiration:

  • Gåtur og en ”gammeldaws isvaffel”
  • Frokost eller middag sammen med børnene
  • En ”to go frokost” på en travl hverdag
  • Tivoli tur med hele familien
  • Brunch
  • Kaffe med sødt
  • En buket roser
  • Kæresteophold feks på Pension 44 på Ærø
  • Surprise dessert
  • Koncert billet

For mig er det blandt andet oplevelser sammen, det kan være en gåtur rundt om skovsøen i Odense hvor vi bor afsluttet med en isvaffel fyldt med lige præcis den is jeg er vild med og godt med ”guf på toppen”.

Gåtur og is

Det kan også være en hyggelig frokost eller middag, hvor vi alle nyder at komme og elsker maden. Som her på Cafe`Zirup i København eller Burger Anarchy i Odense midtby:

Frokost eller middag med børn

Burger Anarchy

http://www.zirup.dk/

http://www.burgeranarchy.dk/

En forkælelse for mig er også at nyde en god frokost på en travl hverdag, dette med frokost glemmer jeg desværre ret tit, hvorefter jeg kl. 16 er sulten som en ulv og min mave rumler af sult. Så at få bragt sådan en suppe fra Soup Stone Cafe´i Odense til kontoret er så fyldt med omtanke og kærlighed for mig.

Frokost "to go"

http://soupstonecafe.dk/

Skal der rigtig fart på kan det være en tur i Tivoli i København. Sidste år var vi afsted til Halloween, dejligt med noget i glædesdepotet at se frem til:

Tivolitur

https://www.tivoli.dk/da

En brunch er for mig en vidunderlig gave og ligeså en kop kaffe serveret for mig om morgenen eller på terrassen med lidt sødt til.

Brunch eller forkæl mor med kaffe  Brunch

 

 

 

 

 

En smuk buket roser, der kan lyse op i vores hjem og som jeg bagefter kan tørre og hænge op eller klippe ”hovederne” af og lægge i en smuk skål og nyde i lang tid varmer også mit moderhjerte.

Roser til mor
Gaveideér

Et kæresteophold på Pension Vestergade 44 på Ærø er en ultimativ forkælelsesgave. Her forkæles man simpelthen på en vidunderlig måde fra første trin ind i denne ”Verden” af ultimativ romance i næsten engelsk stil med te eller kaffe og sødt i haven som velkomst. Tiden iler afsted derude på den anden side, men her er man bare i et med hinanden og sig selv. Jeg kan varmt anbefale Pension 44 på Ærø.

Pension 44 - Ærø

http://www.vestergade44.com/

En lækker dessert som serveres som surprise er altid noget der går rent ind her. Frugtsalat med chokoladekurve fyldt med lækker vaniljecreme og ja bare masser af lækker mørk chokolade, så jeg ikke skal lede efter disse ”gyldne” stykker, får mig til at føle mig helt særlig forkælet, da den på denne måde er lavet ligesom jeg nyder den mest.

Dessert

En koncertbillet er også lige mig. Jeg elsker at danse og nyde musik. I Tusindårsskoven, Odense til ”Vi Rocker” i maj 2015 var en forrygende oplevelse, som jeg nød med min kæreste og nogle gode venner. Der er masser af disse koncerter, både udendørs og indendørs med fuld fart på musikken og dansen.

I ”Den Fynske Landsby” er der en stemning af intimitet og højt tempo på samme tid. Det har hver gang været en særlig oplevelse i disse omgivelser for mig.

Du kan hente inspiration og læse mere her:

http://www.jvb.dk/spillesteder/den-fynske-landsby/

Koncert

Kærligst Kristina / love2live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *